LOGEXin tietosuojakäytäntö

Tämä Tietosuojakäytäntö kattaa tavat, joilla LOGEX International Healthcare Analytics B.V. ja siihen kuuluvat yhtiöt käyttävät ja suojaavat verkkosivustonsa kävijöiden, (mahdollisten) asiakkaiden, (tulevien) toimittajien ja työnhakijoiden (“sinä“) henkilötietoja. Tässä käytännössä “LOGEX”, “me” tai “meille” tarkoittaa LOGEX International Healthcare Analytics B.V.:tä ja siihen kuuluvia yhtiöitä.

Alla kerrotaan, mitä henkilötietoja käsittelemme rekisterinpitäjänä ja miten varmistamme, että henkilötietojasi kerätään ja käsitellään sovellettavien tietosuojalakien, kuten yleisen tietosuoja-asetuksen (“GDPR”), mukaisesti.

Huomaathan, että tämä tietosuojakäytäntö ei koske sitä, miten käsittelemme henkilötietoja asiakkaidemme puolesta toimivana henkilötietojen käsittelijänä. Jos haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@logex.com ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tässä tietosuojakäytännössä “henkilötiedoilla” tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka liittyvät ja ovat yhdistettävissä sinuun henkilökohtaisesti joko yksinään tai yhdessä muiden käytettävissämme olevien tietojen kanssa.


Millaisia henkilötietoja keräämme ja mihin tarkoituksiin käytämme niitä?

Tiedot, joita keräämme, kun otat meihin yhteyttä

Verkkosivustomme kautta voit ottaa meihin yhteyttä tai pyytää meitä ottamaan yhteyttä sinuun täyttämällä lomakkeen. Tällä lomakkeella keräämme kaikki täyttämäsi tiedot, kuten nimesi, yrityksesi nimi, yhteystietosi (esim. sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi), sekä muut tiedot, jotka päätät syöttää lomakkeelle.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia esimerkiksi verkkosivustoltamme löytyviin numeroihin ja sähköpostiosoitteisiin. Jos teet niin, keräämme nimesi, yrityksesi nimen ja muut tiedot, joita tarvitsemme auttaaksemme sinua enemmän ja/tai kommunikoidaksemme kanssasi.

Käytämme näitä tietoja vastataksemme kysymyksiisi ja tiedusteluihisi, kommentteihisi tai valituksiisi. Mainittuja tietoja käytetään luomaan ja toteuttamaan sopimussuhdettamme kanssasi ja jatkamaan yhteydenpitoa kanssasi oikeutettujen etujemme mukaisesti. Käytämme yllä mainittuja tietoja myös siihen, että harjoitamme kanssasi liiketoimintaa ja johdamme sisäistä hallintoamme oikeutettujen etujemme mukaisesti sekä luomme ja vahvistamme sopimuksemme kanssasi. Lisäksi käytämme tietoja markkinointitutkimuksen tekemiseen oikeutettujen etujemme mukaisesti, jotta voimme parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

Tiedot, joita käsittelemme, kun olet asiakas tai toimittaja

Jos olet yksi asiakkaistamme tai toimittajistamme, saatamme liikesuhteessamme sinuun käsitellä rajoitettuja henkilötietoja, mukaan lukien yhteystietosi, osoitteesi ja tarvittaessa maksutietosi. Käytämme näitä tietoja tuotteidemme ja palveluidemme määrittämiseen puolestasi. Lisäksi käytämme tietojasi oikeutettujen etujemme mukaisesti sisäisen hallintomme johtamiseen ja lakisääteisten velvoitteidemme, kuten verovelvollisuuksien, noudattamiseen.

Jos käytät asiakasportaalia, keräämme rekisteröitymislomakkeeseen täyttämäsi tai antamasi tiedot, mukaan lukien nimesi, yrityksesi nimi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, tehtävänimikkeesi sekä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Rekisteröimme myös asiaankuuluvat tiedustelut sekä sivut ja tuotteet, joita asiakkaamme katselevat asiakasportaalissa. Käsittelemme näitä tietoja, jotta voimme vahvistaa sopimuksemme kanssasi jatkamalla yhteydenpitoa ja tarjoamalla sinulle tukea. Lisäksi tarvitsemme näitä tietoja siihen, että optimoimme ja kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme, mukaan lukien asiakasportaalimme.

Voimme myös käyttää sinulle (tai yrityksellesi) kuuluvaa sähköpostiosoitetta, jotta pystymme pitämään sinut ajan tasalla tuotteistamme ja palveluistamme. Jos olet suostunut tähän, voimme lähettää sinulle uutiskirjeemme ja antaa muuta asiaankuuluvaa tietoa konsernistamme ja tuotteistamme.

Tiedot, joita käsittelemme, kun haet työtä

Kun haet työ- tai harjoittelupaikkaa verkkosivustomme kautta, sinua pyydetään antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten ansioluettelosi, tutkintotodistuksesi ja arvosanasi. Jos annat meille linkin LinkedIn-profiiliisi, lisäämme profiilitiedot myös hakemukseesi. Sinua saatetaan myöhemmin pyytää antamaan lisätietoja.

Joissakin tapauksissa käsittelemme sinua koskevia tietoja, jotka ovat peräisin muista lähteistä, esimerkiksi toimittamistasi referensseistä. Käsittelemme myös hakuprosessia koskevia tietoja, kuten saamiasi haastattelukumppaneita sekä heidän sinua koskevia vaikutelmiaan ja arviointejaan.

Joitakin avoimia työpaikkoja täyttäessämme käytämme kolmansia osapuolia, esimerkiksi kykyjenetsijöitä ja rekrytointiyrityksiä, sopivien ehdokkaiden löytämiseen. Tällöin nämä kolmannet osapuolet jakavat sinuun liittyvät tiedot kanssamme.

Käsittelemme näitä tietoja, jotta voimme arvioida soveltuvuuttasi kyseessä olevaan tehtäväänyrityksessämme. Lisäksi näiden tietojen avulla pystymme oikeutettujen etujemme mukaisesti hallinnoimaan ja johtamaan rekrytointiprosessiamme ja varmistamaan, että oikeat ihmiset päätyvät oikeisiin tehtäviin.

Lisäksikäsittelemme tietojasi työsuhteesi ehtojen määrittämiseen, pyyntöjesi käsittelyyn kulujen korvaamiseksi sekä sisäisen valvonnan ja turvallisuuden varmistamiseen.

Muut tarkoitukset

Tarvittaessa voimme käsitellä mitä tahansa edellä mainittuja, sinuun liittyviä tietoja suojellaksemme oikeutetun etumme mukaisesti laillisia oikeuksiamme. Näin on esimerkiksi oikeusvaateiden yhteydessä ja silloin, kun meillä on lakisääteinen velvollisuus käsitellä tietojasi. Saatamme myös siirtää tietojasi, jos yritys organisoidaan uudelleen, sulautetaan toiseen yritykseen tai myydään.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin kohtuudella tarvitsemme niitä edellä mainittuihin tarkoituksiin. Sen jälkeen henkilötietosi poistetaan (ellei meillä ole lakisääteistä oikeutta tai velvollisuutta säilyttää näitä tietoja edelleen).

Jos olet esimerkiksi LOGEXin asiakas tai toimittaja, säilytämme tietojasi sen ajan, jonka sinun tai yrityksesi kanssa luotu sopimussuhde on voimassa. Tietojasi säilytetään kyseisen suhteen päättymisen jälkeen niin kauan kuin on tarpeen edellä mainittujen tarkoitusten tai lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Kun haet työtä tai harjoittelupaikkaa, säilytämme tietojasi hakuprosessin ajan.  Jos hakemuksesi hyväksytään ja sinut on palkattu, siirrämme hakuvaiheen aikana keräämämme tiedot henkilöstötiedostoosi työsuhteesi hallinnointia varten. Säilytämme ja käytämme näitä tietoja noudattaen työntekijöitämme koskevaa tietosuojakäytäntöä (josta annetaan sinulle kopio, kun aloitat työsi meillä).

Jos hakemuksesi on hylätty, tiedot pidetään tallessa neljän viikon ajan päätöksemme jälkeen ja poistetaan sitten, ellet anna meille lupaa käyttää henkilötietojasi sopivista, lähitulevaisuudessa avoimista työpaikoista ilmoittamiseen. Siinä tapauksessa säilytämme tietojasi yhden vuoden ajan.

Kenen kanssa jaamme tietojasi?

Jotta voimme palvella sinua pyyntösi mukaisesti tai seurata tiedustelujasi, saatamme tarvittaessa jakaa henkilötietojasi konserniin kuuluvien yhtiöiden tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat muun muassa verkkosivuston isännöinti-, ylläpito- ja henkilöllisyyden todentamispalvelujen tarjoajat sekä SaaS-palvelujen tarjoajat. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat käsittelevät tietojasi puolestamme edellä mainittuihin tarkoituksiin. Kun jaamme tietojasi näiden osapuolten kanssa, varmistamme aina, että tietosi on suojattu asianmukaisesti.

Saatamme myös jakaa henkilötietoja valtion viranomaisten ja/tai lainvalvontaviranomaisten kanssa, jos se on tarpeen edellä mainituissa tarkoituksissa, jos laki niin vaatii tai jos sitä tarvitaan oikeutettujen etujemme oikeussuojan varmistamiseksi sovellettavien lakien mukaisesti.

Jos liiketoiminta myydään tai integroidaan toiseen yhtiöön, tietosi paljastetaan neuvonantajillemme ja mahdollisilleostajille ja luovutetaan liiketoiminnan uusille omistajille.

Miten suojaamme tietojasi?

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietosi ovat turvassa. Jotta luvattomat henkilöt tai osapuolet eivät pääse käsiksi tietoihisi, olemme ottaneet käyttöön erilaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä. Niillä suojataan ja turvataan tietosi, joita käsittelemme.

Mitkä ovatoikeutesi?

Sinulla on oikeus pyytää meiltä yleiskuvaa tai kopiota tiedoistasi. Voit myös pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan tiettyjä henkilötietoja, rajoittamaan niiden käsittelyä tai siirtämään joitakin näistä tiedoista muille organisaatioille. Joissakin tapauksissa voit myös vastustaa tietojesi käsittelyä. Jos olemme pyytäneet suostumustasi tietojesi käsittelyyn, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Nämä oikeudet voivat rajoittua koskemaan vain joitakin tilanteita. Näin on esimerkiksi silloin, kun voimme osoittaa, että meillä on lakisääteinen vaatimus käsitellä tietojasi. Joissakin tapauksissa tämä saattaa tarkoittaa, että pystymme pitämään tallessa tietoja, vaikka peruisit suostumuksesi.

Jos tarvitsemme henkilötietoja noudattaaksemme lakisääteisiä tai sopimusvelvoitteita, tällaisten tietojen antaminen on pakollista: jos tietoja ei toimiteta, emme pysty hallinnoimaan sopimussuhdettamme tai täyttämään meille asetettuja velvoitteita. Kaikissa muissa tapauksissa pyydettyjen henkilötietojen toimittaminen on vapaaehtoista.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat käyttää jotain näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä alla kerrotulla tavalla. Kun otat meihin yhteyttä, anna aina nimesi, osoitteesi ja/tai sähköpostiosoitteesi sekä tieto, mitä pyyntösi koskee.

Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Jos kuitenkin olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, huomaathan, että emme hallinnoi tai valvo tuota toista verkkosivustoa. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vieraillessasi tällaisilla sivustoilla, eikä tällaisiin sivustoihin sovelleta tätä tietosuojalausuntoa. Suosittelemme, että noudatat aina varovaisuutta ja tutustut kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaan tietosuojalausuntoon ennen tietojen antamista.

Evästeet 

Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme tietoja käyttämällä evästeitä, – pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi, tabletillesi, matkapuhelimellesi tai muulle laitteellesi. – Näin varmistamme, että tarjoamme sinulle miellyttävän kokemuksen verkkosivustollamme. Käytämme näitä tietoja oikeutettujen etujemme mukaisesti ollaksemme varmoja, että verkkosivustomme toimii oikein, ja tehdäksemme tilastollisia analyysejä verkkosivustomme optimoimiseksi.

Lisätietoja evästeiden käytöstä löydät evästekäytännöstämme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin. Näin pidämme sen ajan tasalla, pysymme mukana Internetin kehityksessä ja sen mahdollisuuksissa ja toimimme sovellettavan lain mukaisesti.

Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, tiedotamme sinulle siitä julkaisemalla ilmoituksen verkkosivuilla sekä päivitetyn version tietosuojakäytännöstä.

Jos sinulla on kysyttävää tiedoistasi

Toivomme, että tämä tietosuojakäytäntö vastaa kaikkiin kysymyksiisi siitä, kuinka käsittelemme tietojasi. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa koskien sitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@logex.com. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan tietosuojavastaavaamme lähettämällä viestin osoitteeseen bonthuis@itsprivacy.nl. Jos sinulla on selvittämättömiä asioita tai valituksia koskien henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on myös oikeus valittaa sen maan tietosuojaviranomaiselle, jossa asut tai työskentelet tai jossa yrityksemme sijaitsee.

Viimeksi muutettu: Maaliskuu 2020


    Pyydä ratkaisuesittelyä

    Täytä alla oleva lomake ja valitse haluamasi aihealueet. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian järjestääksemme esittelyn.